Forum Kobiet - forum dla kobiet. Kobieta i jej forum

Pełna wersja: Lakiery do paznokci
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Jakich lakierów najchętniej używacie - jakich marek i jakich kolorów? Mile widziane zdjęcia z ciekawymi odcieniami już na paznokciach po nałożeniu wraz z opisem co to za lakier Uśmiech
Mam sporo lakierów z Avonu, bo moja znajoma jest konsultantką i ma taniej, sprzedaje mi bez marży. Nie lubię ich matowych odcieni, reszta jest w miarę ok i jak na cenę to są dobre jakościowo - fajnie kryją (większość) i długo się trzymają.
Lakiery z Avonu strasznie szybko odpryskują, już wolę kupić jakiś bez marki w kiosku, który przetrwa mycie stosu garów Ściana

a kolorki wybieram różne, zależy to w sumie od nastroju Uśmiech
Ja nie maluję paznokci na kolory, bo obojętnie czego bym nie zrobiła, i tak mi odpryskuje po godzinie... Nie rozumiem tego.
Ja nie mam problemów z odpryskami jeśli chodzi o lakiery z Avonu, nie wiem o czym mówisz w ogóle Uśmiech Ale fakt, że lubię mieć grubo posmarowane, dwie warstwy minimum, często trzy.
Ja używam głównie z Miss Sporty, bo są tanie i mają ładne kolory Oczko A jakościowo nie różnią się wiele od tych droższych, niby lepszych.
No właśnie - zawsze widzicie różnice między tanim a drogim lakierem? Ostatnio dostałam od kogoś lakier Astora - na półce był bardzo drogi - i odpryskuje tak samo szybko, tylko że pędzelek ma 10 razy lepszy niż te tanie.
Ja nie widzę różnicy między drogim za 25 zł czy 40 zł a takim z Miss Sporty za 6 zł, ale widzę za to już różnicę między nimi a takim z kiosku za 1,50 czy 2zł. Dla mnie to jest taka granica około 5 zł po której przekroczeniu już nie ma różnicy Oczko
Oj uwierzcie, różnica jest. Nawet w kolorach - im droższa firma, tym śliczniejsze odcienie, moim zdaniemUśmiech)))

PS: choć pewnie do pewnej ceny.
Ja uwielbiam lakiery z Inglota. Mają super kolorki i długo się trzymają, są warte swojej ceny Uśmiech)
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie